În semn de solidaritate cu judecătorii de la Judecătoria Segarcea, barul de vizavi și-a oprit activitatea pentru câteva ore

Protestul judecătorilor de la Judecătoria Segarcea, care au decis să înceteze programul de ședințe pentru câteva ore a, a produs solidaritate în rândul localnicilor. Ca să arate susținere pentru oamenii legii, patronul barului de vizavi de Judecătorie a decis să tragă obloanele pe durata protestului.

”Este forma noastră de a spune că nu se mai poate! Ajunge! Evident, puteam să îmi văd în continuare de ale mele, să mă fac că nu s-a întâmplat nimic, unde mai pui că făceam și vânzare, mai un sendviș, mai o cafea. Totuși, am preferat să fiu solidar cu oamenii legii, pentru a demonstra că îmi pasă”, a declarat Tulbureanu Marinel, proprietarul barului.

Activitatea în local s-a reluat la scut timp fupă ce judecătorii s-au întors în sălile de judecată. Cu toate acestea, proprietarul barului susține că poate decide să reia protestul, dacă oamenii legii vor ieși din nou în stradă.

Autor