În semn de solidaritate cu judecătorii de la Judecătoria Segarcea, barul de vizavi și-a oprit activitatea pentru câteva ore

Protestul judecătorilor de la Judecătoria Segarcea, care au decis să înceteze programul de ședințe pentru câteva ore a, a produs solidaritate în rândul localnicilor. Ca să arate susținere pentru oamenii legii, patronul barului de vizavi de Judecătorie a decis să tragă obloanele pe durata protestului.

”Este forma noastră de a spune că nu se mai poate! Ajunge! Evident, puteam să îmi văd în continuare de ale mele, să mă fac că nu s-a întâmplat nimic, unde mai pui că făceam și vânzare, mai un sendviș, mai o cafea. Totuși, am preferat să fiu solidar cu oamenii legii, pentru a demonstra că îmi pasă”, a declarat Tulbureanu Marinel, proprietarul barului.

Activitatea în local s-a reluat la scut timp fupă ce judecătorii s-au întors în sălile de judecată. Cu toate acestea, proprietarul barului susține că poate decide să reia protestul, dacă oamenii legii vor ieși din nou în stradă.

Please follow and like us:
0