Inaugurarea McDonald’s Slatina a făcut ce nu fac nici semafoarele inteligente: n-a mai fost trafic între Balș și Craiova

Cine s-ar fi gândit? După ce astăzi, în timp ce la Slatina se inaugura McDonald’s, traficul între Balș și Craiova a fost la parametri normali, fără cozi kilometrice: s-a ajuns la o singură concluzie: aglomerația pe șoseaua care leagă Oltul de Dolj era produsă de slătinenii care mergeau la McDonald’s-ul din Craiova.

” Noi monitorizăm traficul rutier de circa cinci ani, dar o zi atât de lejeră precum aceasta nu am avut niciodată. Nici măcar pe 1 ianuarie, când nu circulă mai nimeni pe străzi. Am descoperit, totodată, care era sursa aglomerației în trafic. Urmează să analizăm și zilele următoare, dar cu siguranță putem spune că inaugurarea McDonald’s la Slatina face cât o jumătate de centură ocolitoare”, au spus surse din cadrul Poliției Rutiere Olt.

Vă dați seama că dacă la Slatina se va construi și un mall, atunci chiar nu va mai fi nevoie de o șosea care să ocolească Balșul?

 

sursa foto: www.gazetanoua.ro

Autor