Incident aviatic! Pasagerii din cursa Bologna-Craiova au dat șpagă pilotului, pentru ca acesta să oprească direct în centru

Imagini unice surprinse de fotoreporterul nostru de serviciu! Aeronava  Wizzair pe ruta Bologna-Craiova, care trebuia să ajungă pe aeroportul din Bănie la ora 17, a aterizat, din motive inițial necunoscute, în inima orașului. La aceast moment, la fața locului se află o comisie care analizează în detaliu ce s-a întâmplat, mai exact.

”Eram, pe aici, pe centru, număram luminițele, că eu tot nu cred că sunt 1 milion, dar în fine, asta e o altă poveste. S-a auzit un vuiet puternic, și dintr-o dată a apărut deasupra noastră. Avionul. A găsit un culoar de trecere și a aterizat drept, chiar aici unde ne aflăm acum. Pasagerii au ieșit fericiti și au început să își facă selfiuri. Imediat ce au coborât toți oamenii, avionul s-a ridicat în plan orizontal și a zburat mai departe, probabil la aeroport”, povestește Neluță Fănuș, un pensionar care locuiește pe strada Lipscani.

Alți craioveni ne-au declarat că ar fi auzit pe unii dintre pasageri vorbind între ei: ” Vezi, mă, ți-am zis eu că dacă le dăm șpagă, ne lasă aici în Centru?”. Incidentul nu a fost comentat, până la această oră, de reprezentanții companiei aeriene care efectuează zborul.

Autor