Incident cu o craioveancă în prim-plan, la preluarea președinției Consiliului UE: Ani Gheorghe s-a plimbat prin mulțime cu un tablou al lui Liviu Dragnea

Cea mai importantă seară pentru România a fost umbrită de un incident nedorit, care a adus în prim-plan o craioveancă: Ani Gheorghe, fost consilier din parteA PDL la Primăria din Craiova, s-a plimbat nestingherită printre invitați, având asupra ei un tablou al lui Liviu Dragnea, profitând de absența liderului PSD.

”Domnul Liviu Dragnea trebuia să fie aici, ca să răspundă la întrebările pe care ni le-au pus cetățenii. Vă rog să nu mă acuzați pe mine de circ, circul îl face acest Liviu Dragnea, care, în loc să participe la această festivitate, a preferat să plece departe de ochii lumii, cu iubita. Și vă mai rog să nu luați acest tablou de aici, lăsați-l să îl vadă toți românii”, a strigat printre invitați craioveanca.

Incidentul nu a trecut neobservat de către liderii europeni prezenți la manifestare. Unii dintre ei au crezut că este vorba despre un moment artistic, alții s-au gândit că urmează o licitație cu opere de artă. În cele din urmă, spiritele s-au calmat iar ceremonia dedicată preluării președinției Consiliului UE a continuat.

Autor