Îngrijorător! E deja ora 10, iar ”Micapi” nu i-a urat ”La mulți ani!” Liei Olguța Vasilescu

Calendarul indică astăzi data de 18 noiembrie, dată la care fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, își aniversează ziua de naștere. Fapt care, se pare, a scăpat, până acum, din vederile colegilor de la publicația ”Micapi”, colegi care, deși este deja ora 10, nu au făcut nicio urare de ”La mulți ani” fostului edil al Craiovei.

”Mă așteptam să găsesc un colaj frumos de poze, cu tramvaiele, cu stadionul, că știe toată lumea că sunt realizările dumneaei. Îmi și imaginam un buchet de trandafiri roșii, printre care să apară portretul doamnei ministru. Nimic. Tot dau refresh la pagină, mă gândesc că poate nu îmi merge bine internetul, dar degeaba. Puteau să se inspire de la alte publicații, care nici măcar nu au așteptat data de 18, ci au scris încă de la ora 21, de aseara, un text frumos”, s-a arătat destul de amărât unul dintre cititorii ”Micapi”.

Noi crede că totuși, această scăpare va fi remediată de colegii noștri și până la prânz, unul dintre redactori va posta un articol de felicitare, mai ales că, dacă va citi rândurile de mai sus, are și o idee despre ce ar trebui să scrie. La mulți ani, Lia Olguța Vasilescu!