Într-un tren care duce de la Craiova la Calafat se va filma pelicula ” Un veac de singurătate”

O casă de producție cinematografică intenționează să dea viață unei versiuni moderne după celebrul roman al lui Gabriel Garcia Marquez ”Un veac de singurătate”. Deși producătorii au păstrat în secret locul acțiunii, am reușit să aflăm că toate scenele vor fi filmate într-un tren care face, în mod normal, ruta Craiova-Calafat.

”Practic, este vorba despre un tren în care se află doar două persoane, controlorul și mecanicul locomotivei. De la Craiova până la Calafat nu mai urcă nimeni altcineva. La un moment dat, pentru ca acțiunea să fie mai spectaculoasă, controlorul merge și îl amendează pe conductor, pentru că acesta nu avea bilet de călătorie. Până la urmă, după mai multe ore care vor părea ”un veac”, trenul ajunge la destinație. Controlorul este mult îmbătrânit, iar conductorul a ieșit deja la pensie. E lesne de înțeles că, fiind vorba despre doar un personaj principal, conductorul, putem vorbi foarte bine despre singurătate”, ne-a dezvăluit o sursă anonimă din scenariul filmului.

Filmările vor avea loc iarna, atunci când, în mod natural, trenurile au cele mai mari întârzieri. Filmul va avea buget redus, dar realizatorii spun că ar putea da lovitura pe piața scurt-metrajelor și speră să obțină și un premiu.

VĂ MULȚUMIM CĂ NE CITIȚI! RĂMÂNEM DATORI CU ȘTIRI SI MAI BUNE, DACĂ NE APRECIAȚI PAGINA DE FACEBOOK!

Autor