Inundațiile din ultimele zile, analizate de Arhiepiscopia Craiovei: ” E semn de Sus, lui Dumnezeu nu îi place Dracula Park!”

Arhiepiscopia Craiovei, structură aparținătoare Mitropoliei Olteniei, a emis un comunicat de presă, în urma unor analize făcute pe seama inundațiilor care s-au produs în ultimele zile. Prelații din Bănie cred că la mijloc e ”ceva necurat”, care nu îi este pe plac lui Dumnezeu.

” Inițial ne-am gândit că poate slujbele făcute de frații noștri preoți în țară, pentru prevenirea secetei, au dat roade imediat. Am văzut apoi însă orașul inundat și ne-am da seama că acest lucru nu este de bine. Am tot căutat explicații, până când, într-un final, am căzut obosiți în somn, iar Cel de Sus ne-a arătat răspunsul în vis: se făcea că la marginea orașului era construit un parc cu draci, iar Dumnezeu a pornit dintr-o dată un vânt puternic și a ridicat în aer toate tiribombele și drăcoveniile. ” Biserici, nu Dracula Park! – s-a auzit vocea Lui puternică”. Și ne-am trezit cu toții din visare, și toți visaserăm acelasi vis”, a explicat unul dintre reprezentanții Arhiepiscopiei despre misterul care ar putea explica ploile și inundațiile din ultima perioadă.

Fețele bisericești avertizează chiar: ” Ar fi bine ca acel proiect care poartă numele necuratului să nu fie realizat deloc sau, măcar să fie sfințit locul unde se va construi, pentru ca lui Dumnezeu să îi fie pe plac. Evident, o biserică ridicată la intrare sigur ar conta enorm”.

foto: realitatea.net

Autor