ÎPS Irineu spune că Uber ar fi ilegal în Craiova: ”Nu ne-a chemat nimeni să facem vreo sfințire!”

Informația că de câteva ore serviciul Uber este disponibil și în Craiova a ajuns și pe culoarele Palatului Mitropolitan din Craiova. Prin vocea purtătorului de cuvânt al Mitropoliei Olteniei, am aflat punctul de vedere al ÎPS Irineu.

”Considerăm că acest serviciu, de altfel modern și necesar craiovenilor, este, momentan ilegal. Nu am fost înștiințat să fi primit, la Mitropolie, vreo solicitare de sfințire a mașinilor. Probabil că acest lucru urmează să se întâmple. Chiar am pregătit un pachet special de acatiste, pentru acest serviciu nou de taximetrie, la care avem incluse ca bonus 12 cruciulițe odorizante, câte una pentru fiecare lună din an”, se arată în comunicatul remis de biroul de presă al Mitropoliei Olteniei.

Noi nu știm dacă responsabilii Uber pe Craiova vor vedea acest articol sau dacă au trimis deja solicitarea către Mitropolie, dar ne bucurăm de apariția serviciului. mai ales că aveți la dispoziție un cod promoțional ‘HELLOCRAIOVA’ pentru o reducere de 25% aplicată cursei Uber

• Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Craiova în perioada 11 Martie – 14 Martie 2021

Autor