Italienii care au ajuns la Craiova din greșeală, declarați ”cetățeni de eroare” de către Consiliul Local

Consiliul Local Craiova se va întruni în sedință extraordinară, pentru a conferi celor doi italieni ajunși din greșeală în Bănie o distincție inedită: este vorba despre acordarea a două diplome de ”cetățeni de eroare”.

”Este clar că dânșii doreau să ajungă la Cracovia, dar pentru că s-a întâmplat această eroare, din partea agenției de turism, au ajuns la Craiova. Pe noi ne bucură acest lucru, pentru că știți că municipalitatea își dorește foarte mulți turiști, mai ales din străinătate. Ca o paranteză, este și motivul pentru care ne-am înscris la mai multe competiții. În fine, revenind la turiștii italieni, ne facă mare plăcere să le acordăm această distincție”, se arată în motivarea hotărârii de consiliu.

Consilierii locali au precizat, în corpore, că nu au nicio problemă să voteze ”pentru”, indiferent de culoarea politică. Pe lângă distincțiile onorifice, turiștii de ocazie vor fi recompensați și cu câteva mici ”atenții”: o ședință SPA la Water Park, două abonamente pentru toate mijloacele de transport în comun din Craiova dar și posibilitatea de a achiziționa la sfert de preț abonamente la Intencity Festival, dacă vor dori să rămână în Bănie până la data desfășurării festivalului.

Ți-a plăcut ”niuzul” nostru? Dă-ne like pe Facebook, ca să afli imediat ce am publicat!

Foto:www.republicaoltenia.ro

Autor