Jon Snow citește ”Cuvântul Libertății”. Cadru sugestiv cu cotidianul craiovean, în ultimul episod ”GoT”

Gafa comisă de producătorii serialului ” Game of thrones” la ultimul episod, atunci când pe o masă se vede clar un pahar de la Starbucks nu e singura. Pentru câteva secunde, în același cadru, a apărut un exemplar din ziarul ”Cuvântul Libertății”, iar noi am reușit să facem o ”captură de ecran”, pentru a vă imortaliza ”momentul”.

” Am reușit să palmăm repede acel ziar, din care citea Jon Snow, în fiecare dimineață de filmare. Era fascinat de articolele unui domn, Mircea Canțăr. I-am și spus că o să facă o greșeală și, la un moment dat, o să uite ziarul pe masă. Ceea ce s-a și întâmplat”, a recunoscut unul dintre producătorii ultimului episod.

Surse neoficiale susțin că actorul care dă viață personajului Jon Snow, Kit Harington, ar fi chiar abonat al cunoscutului cotidian craiovean, urmărind, de asemenea, cu mare interes și ediția on-line, www.cvlpress.ro ” Așa începe fiecare dimineață a lui, cu o cafea de la Starbucks și cu ”Cuvântul libertății”, varianta tipărită”, au întărit informația sursele noastre.

Autor