La câteva ore după ce au intrat pe traseu, noile autobuze din Craiova satisfac cerințele pasagerilor: ” Parcă se sparge singură sămânța în ele!”

În sfârșit, putem spune că pasagerii craioveni care folosesc mijloacele de transport în comun se pot declara total mulțumiți. Asta pentru că, spun cei care au călătorit deja cu noile autobuze, și sămânța se sparge mai ușor în ele.

”Urcai de dimineață, printre primii, să văd și eu cum e. Ce să vă spun, nebunie. Mersei cinci stații, că văzui controlul și mă dădui jos să nu mă înhațe fraierii, dar atât cât mersei, o nebunie. Auzi, avusăi o pungă de sămânță, la a treia stație nu mai aveam una. Parcă se spărgeau singure. Chiar m-am mirat, crezui că e pungaspartă. Aș, de unde! Eu zic că e o dotare a noilor autobuze”, s-a lăudat un tânăr care spune că se numește Viorel Sămânțeanu, cunoscut pe  Facebook ca ” Vio Boss la șkoala veți”.

Experiența lui Viorel nu e singura. Mai mulți craioveni au fost de acord că ” ceva magic se întâmplă în noile autobuze iar semințele nu numai că se sparg foarte ușor, dar aproape că se decojesc singure”

sursa foto: Facebook

 

Autor