La cinci minute după începerea lucrărilor la Autostrada Moldovei: ”Hai gata, strângeți că plecăm la Craiova, Arad și Constanța”

La nici cinci minute după inaugurarea lucrărilor la Autostrada Moldovei, pe șantier s-a auzit o voce prin megafon, care le-a spus muncitorilor să strângă sculele, să pornească utilajele și să plece mai departe, la drum.

”Hai, gata cu pozele,cu televiziunea, că mai așteaptă și alții. Mâine trebuie să fim la Constanța, marți la Arad și vinerea următoare la Craiova. Le spunem tuturor că gata, începe, apoi vedem noi. Vine vara, ne oprim, că e prea cald, se topește asfaltul. Toamna plouă, n-om fi proști să mai lucrăm, nu mai turnăm pe vreme rea, că ne dau fraierii la televizor. Iarna nici vorbă, că de la ger crapă tot”, au explicat șefii de șantier.

Au existat nemulțumiri în rândul muncitorilor, care s-au lamentat: ” Da’ ce facem frate, suntem cu asfaltarea sau cu stand-up comedy? Păi ce facem acu’, ne plimbăm prin toată țara, parcă am fi în turneu?”, au comentat aceștia.

Autor