La Maglavit, Dumnezeu s-a arătat astăzi din nou oamenilor. El le-a spus celor din delegația PSD: ” Mă, proștilor, lepădați-vă de Viorica!”

Era 14 septembrie 1935 data la care unui cioban din Maglavit, Dolj, pe numele său Petrache Lupu, i se arăta în fața ochilor Dumnezeu, sub forma unui bătrân cu barba alba, care îi îndemna pe oameni să se întoarcă la el. Astăzi, în zi de mare sărbătoare, Tatăl Ceresc a considerat de cuviință să se arate din nou, de data aceasta unui grup de oameni, o delegație a PSD Dolj, prezentă la Maglavit cu ocazia Zilelor Comunei.

” Erau adunați la poza de grup, toți. Dintr-odată, între ei a apărut un bătrânel îmbrăcat în alb, cu barba lungă, care le-a spus pe o voce gravă: ”Mă, proștilor, lepădați-vă de Viorica, altfel în veci nu pupați președinția cu ea.  Căline, ce naiba, te știam băiat deștept?”, a spus bătrânelul, dispărând într-o perdea de fum alb”, povestește unul dintre martorii oculari.

Celor prezenți li s-a părut că a fost doar o vedenie, și nu au știu ce să creadă pentru moment. Doar o fotografie surprinsă de un tânăr rapid de mână arată că nu a fost o închipuire, ci Dumnezeu chiar a coborât pentru a doua oară la Maglavit, așa cum o făcea acum mai bine de 80 de ani.

sursa foto original: Ziarul de Calafat

Autor