La o asociație de locatari din Craiovița Nouă, Lumina Învierii se va lua doar online, de pe Facebook

Lumina Învierii

Măsuri sporite de precauție luate de o asociație de locatari din cartierul Craiovița Nouă, care a decis și le-a impus membrilor ca în noaptea de Înviere să ia Lumina Sfăntă doar de pe Facebook.

” Am înființat deja un grup, se numește ” Lumină din lumină, stai pe Facebook și te închină”. Responsabil este domnul Popescu de la blocul 83, scara B, apartament 7, domn care este foarte activ pe rețelele de socializare, practic aș putea spune nelipsit. Nu există zi de la Dumnezeu în care el să nu pună un meme, un gif, gen ” O după-amiază plăcută!” sau ”Gata, am făcut cafeluța, unde sunteți?”.  Toți membrii asociației au fost înscriși în acest grup de Facebook, iar domnul Popescu se va ocupa cu răspândirea Luminii și, evident, alte mesaje frumoase cu ocazia sărbătorilor de Paște”, ne-a declarat domnul Mihai Luminosu, președintele asociației de locatari.

Momentan, pe grupul respectiv se distribuie rețete culinare, mesaje cu Joia și Vinerea Paștelui, urmând ca sâmbătă să se ”sharuiască” poze cu vestimentația pentru Paște și, evident, versurile imnului religios ” Hristos a înviat!”.

——————————————

Susține Craiovaniuz

Suntem o publicație independentă! Dacă îți plac știrile create de echipa noastră și vrei să contribui la susținerea acestui proiect, poți să donezi folosind Paypal. Îți mulțumim!

 

Autor