La o secție din Caraula nu mai sunt buletine de vot. Reprezentantul Partidei Rromilor a făcut din ele cornete pentru semințe

Situaie delicată și nemaiîntâlnită, la o secție de votare din localitatea Caraula. Oamenii nu mai pot vota, după ce buletinele de vot s-au epuizat. Potrivi primelor declarații de la fața locului, un membru din comisia electorală, de la Partida Rromilor, ar fi confecționat cornete pentru semințe, din buletinele de vot.

” Am ieșit de două ori afară, în fața secției de votare, și am auzit o bătrână cum striga către cei care veneau să voteze: ” Ia sămânța, neamule, de dovleac, de floarea soarelui, la cornet, la cornet. Când am mers să văd despre ce e vorba, am văzut cornetele făcute dn buletinele de vot”, a spus președintele secției de votare.

Reprezentantul Partidei Rromilor neagă orice implicare și răspunde nevinovat la acuzațiile aduse: ” Care cornete, mooo, că să mor de mă mișcai de acilișa. Asta e calomneală, e ciudă la români că m-au băgat și pe mine în secția de votare”, s-a apărat cel acuzat.

Autoritățile investighează incidentul și, până la soluționare acestuia, în fața secției de votare a fost suspendată vânzarea de semințe de orice fel.

Autor