La Pielești, convoiul forțelor armate este așteptat cu bucurie: ” Fuck NATO, fuck USA și p-ăia de la București”

Informația că în aceste zile convoaie ale NATO au ajuns în România este deja oficială. Am reușit să intrăm în posesia unor stenograme, din care aflăm că forțele armate unite nu vor traversa Doljul.

” Am fost precis instruiți să nu cumva să ajungem în județul Dolj, mai exact lângă Craiova, la Pielești. Acolo este un fost șef de gară care le-a dat mari bătăi de cap unor colegi de-ai noștri, in 1999. Și acum ne aducem aminte de ce ne-au povestit camarazii. Le-a zis așa: ” Fuck NATO, fuck USA și p-ăia de la București”. Și trenurile noastre au fost trase pe linie moartă”, scrie în textul emis către șeful convoiului forțelor armate.

Temerile militarilor din NATO sunt îndreptățite. Se pare că de câteva zile, șeful de gară, acum la pensie, merge periodic la gară și întreabă dacă nu cumva convoiul NATO urmează să treacă pe acolo. ” Veni și azi dimineață și întrebă, după care plecă înjurând: Fuck Joe Bidden și pe toți americanii, dacă nu au acte, nu trebuie să treacă”, a spus un angajat al Gării din Pielești.

 

Autor