Lovitură de stat: Craiova și-a declarat autonomia! Președinte interimar, Lia Olguța Vasilescu

Știre de ultimă oră: cu doar câteva ore înainte de trecerea în Noul An, Craiova și-a declarat autonomia teritorială, proclamându-se republică independentă . Comitetul local de inițiativă a semnat tratatul prin care Craiova iese, unilateral, din România. Președinte interimar al noii republici este Lia Olguța Vasilescu.

” Nu puteam să intrăm în 2020 cu neamțul președinte. Am pregătit acest plan în secret, imediat după ce acesta a câștigat un nou mandat. Vom organiza în cel mai scurt timp alegeri prezidențiale, vom alcătui guvernul și vom trece la treabă. Deja suntem în contact cu țările membre ale UE,  cărora le-am trimis actele de recunoaștere a Republicii Craiova”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Am încercat să aflăm nume din guvernul care va conduce destinele Craiovei și, potrivit unor surse demne de încredere, prim-ministru ar putea fi fostul primar al localității Ișalnița, Ovidiu Flori. De asemenea, se pare că noua republică va avea o altă monedă, liul, de la numele președintelui interimar.

Craiovaniuz salută cu ardoare acest eveniment și vă urează An Nou Fericit în noua Republică a Craiovei!

Autor