Mai mult decât ”e-ticketing”! Aparatele montate în autobuzele din Craiova vor suna puternic dacă pasagerul este nespălat de mai multe zile

Revoluția tehnologică pe care a inițiat-o Rat Craiova este dusă dincolo de limitele imaginației. Aparatele montate pe autobuze, pentru validarea călătoriei sunt mult mai performante decât s-a prezentat până acum. Practic, ele sunt prevăzute cu un sistem de avertizare împotriva mirosurilor grele.

”Vara este o problemă, trebuie să recunoaștem. Transpirația e mai puternică, se oprește și apa două săptămâni, pentru revizie, ce să mai, avem o problemă, recunoaștem. Acum, cu noile aparate, practici în momentul în care un călător se va apropia să valideze călătoria, aparatele ”îl vor mirosi”. Dacă subiectul respectiv nu a făcut baie de două zile, se va auzi un sunet puternic, așa ca o alarmă”, au declarat surse din interiorul Rat Craiova.

Noua tehnologie anti-miros dar și ”e-ticketing” va fi pusă în aplicare pe 75 de autobuze. Beneficiarii se așteaptă însă ca roadele să se vadă de-abia la vară, când în multe autobuze va fi saună.

sursa foto: indiscret.ro

APRECIERILE VOASTRE NE AJUTĂ! DACĂ V-A PLĂCUT, DAȚI ”MAI DEPARTE”, SĂ VADĂ ȘI ALȚII!

Autor