Mai mulți craioveni au sunat la 112, când au văzut noile containere de gunoi: ” Alo, ajutor, ne-au atacat niște nave extraterestre!”

Noile containere de gunoi ”îngropate”, care au fost montate recent și în cartierul Craiovița Nouă, au dat bătaie de cap atât celor din zonă, dar și autorităților, care nu mai fac față apelurilor la numărul de urgență 112.

” De câteva zile primim apeluri din zona Craiovița nouă, acolo unde au fost montate aceste containere. Inițial, am luat în serios, apoi am înțeles că este o glumă, dar nu știam dacă e una proastă sau nu. ” La mine în cartier sunt patru navete spațiale mici, dar nu coboară nimeni din ele”,”Ajutor, ne atacă extratereștrii” au fost apelurile cel mai des la care a trebuit să răspundem”, au spus cei de la 112, precizând că au dus muncă de lămurire cu apelanții, pentru a-i convinge că nu este nimic ”extraterestru”.

Printre cele mai interesante apeluri se numărăcel al unui domn, care a declarat că va face de pază în fiecare noapte, înarmat cu o bâtă, ca să vadă dacă iese vreun extraterestru din ” mini-navetele” spațiale ” îngropate”

Foto: Facebook – Darius Andrei

 

Autor