Marcel Ciolacu, la Craiova: ” Ce specie de pasăre era Brâncuși asta, de făcea ouă așa mari?”

Astăzi, la Craiova a fost inaugurat Centrul Internațional „Constantin Brâncuși”, investiție realizată de Consiliul Județean Dolj. Unul dintre punctele de atracție a fost dezvelirea monumentului ”Oul lui Brâncuși”. La eveniment au participat o serie de invitați, printre care și Marcel Ciolacu, președinte PSD.

Vizibil impresionat de importanța momentului, liderul social democrat a ținut un discurs audienței.” Așteptam cu nerăbdare să vin la Craiova să văd cu ochii mei acest monument. Vă spun că de când am tot citit în această perioadă despre Oul lui Brâncuși, am stat și m-am întrebat: Ce specie de pasăre era Brâncuși ăsta, de făcea ouă așa de mari? Am tot căutat în manualele de specialitate, eu știam că femela-struț face cele mai mari ouă, dar uite că nu știam bine. Vă dați seama câtă omletă ar ieși din acest ou?”, le-a spus Ciolacu celor din asistență.

Liderul PSD a mai spus că este bucuros că a fost martor la acest eveniment: ” O să merg să povestesc tuturor ce am văzut la Craiova. Cred că trebuie să îi chemăm și pe cei de la Cartea Recordurilor”.

Autor