Mașinile de gunoi aduse la Craiova sunt, de fapt, roboți care asigură ordinea în oraș, noaptea

craiovaniuz

Cele șase autospeciale prezentate de administrația craioveană drept ”mașini pentru ridicarea gunoiului” sunt, de fapt, o ultimă serie de roboți gen Transformers.
Potrivit unor surse demne de încredere, noaptea, cele șase mașini se transformă în roboți care patrulează pe străzile orașului, pentru a asigura ordinea și liniștea și pentru a-i feri pe craioveni de diverși atacatori.

”Mă uitam azi-noapte pe balcon, să văd dacă trece trenul de 2.30 punctual. A întârziat vreo jumătate de oră, dar nu asta voiam să vă spun. Am văzut un utilaj dintr-ăsta nou, cum s-a ridicat pe roți, s-a scuturat așa dintr-o dată și a devenit altceva. Avea brațe și picioare”, ne-a declarat sursa noastră, locatar într-un bloc de lângă Gară.

Versiunea prezentată este confirmată și de un angajat al RAADPL: ”N-ați văzut ceva ciudat la ele? Farurile nu sunt fixe, sunt rabatabile, iar ușile sunt flexibile, semn ca sunt roboți”, a explicat acesta.

De altfel, fiecare șofer de pe cele sase autospeciale a primit sarcina ca seara, la terminarea programului, să spele mașinile interior-exterior, obligatoriu. Probabil pentru ca roboții Transformers să nu miroase, noaptea, la patrulare.

Autor