Ministerul Sănătății vine cu o rectificare vizavi de Spitalul Regional de la Craiova: ” Am zis 104 luni? Scuzați-ne, voiam să spunem 104 ani!”

Astăzi a apărut informația că Ministerul Sănătății a decis, în sfârșit, să construiască Spitalul Regional de la Craiova, termenul inițial fiind de 104 luni. În urmă cu câteva minute a sosit o precizare foarte importantă, care schimbă puțin datele problemei.

” Din păcate, în document s-a strecurat o eroare. Băiatul care a scris la calculator are rude la Craiova și s-a entuziasmat prea tare. Da, este adevărat, vom face spital regional acolo, dar nu în 104 luni, ci în 104 ani. Ne pare rău că oamenii s-au bucurat degeaba, să spunem așa, dar nu vedem cum ar fi posibil să faci un spital în 104 luni, poate doar documentația să fie gata până atunci”, au rectificat cei din minister.

Totuși, mai spun aceștia, este de apreciat partea bună a mesajului, și anume aceea că se face. „Știți cum e, acum că aștepți 104 luni sau 104 ani, nu e diferență mare. Lucrurile mărețe s-au făcut în timp, nu așa, de mântuială”, au completat cei de la minister.

——————————————

Susține Craiovaniuz

Suntem o publicație independentă! Dacă îți plac știrile create de echipa noastră și vrei să contribui la susținerea acestui proiect, poți să donezi folosind butonul de Paypal de mai jos. Îți mulțumim!

foto: estv.ro

Autor