Ministrul Daea a trecut prin Cioroiași. S-a dat jos din mașină și a aruncat cu bolovani după ciori: ” Huo, fir-ați ale dracu!”

Aflat în vizită în județul Dolj, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a trecut prin mai multe localități, în drumul său spre comunele aflate la Dunăre. La un moment dat, traversând comuna Cioroiași, ministrul a cerut coloanei care îl însoțea să oprească. A coborât din mașină  și a apucat câțiva bulgări de pământ pe care i-a aruncat spre un stol de ciori.

”Astea sunt mai periculoase decât cormoranii. Huoo, fir-ați ale dreacu să fiți! Uite, domnule, cum scurmă în pământ, după grâu! Să ia legătura primarul din comuna asta cu vânătorii și să le împuște pe blestemate. Apoi să schimbe numele localității în Necioroiași”, a spus cu năduf ministrul Agriculturii, după care a urcat în mașină și si-a continuat traseul.

Vizita lui Daea nu a mai avut parte de momente neplăcute, autoritățile județene scuzându-se pentru incidentul de la Cioroiași. ” Inițial, voiam să ocolim zona de la Cioroiași, dar dânsul a vrut neapărat să ne demonstreze că are dreptate cu păsările astea stricătoare”.

 

Autor