Ministrul Dezvoltării, despre foștii investitori de la cartierul chinezesc: ” I-au prins cei de la Anaf azi, vindeau plase pe care scria ”Craoiva” în Dragonul Roșu!”

Ministrul Dezvoltării, Danel Suciu, a vizitat astăzi Craiova, unde s-a întâlnit cu autoritățile locale și a mers pe câteva dintre șantierele deschise sau care urmează a se porni în Bănie. La fostul Cartier Chinezesc, acolo unde lucrările au fost oprite după ce investitorul a dat faliment, ministrul a atras atenția:

”Altă dată să nu mai aveți încredere în investitori din Dragonul Roșu. Ce, nu știați? I-au prins cei de la ANAF în târg astăzi, la București, vindeau niște plasee pe care scria ” Craoiva”, plase imprimate cu poze din oraș. Când li s-a cerut săfacă divada provenienței obiectelor pe care le aveau la vânzare, au luat-o la fugă”, a spus  Suciu.

De fapt, ministrul crede că investitorii au venit strategic la Craiova, nu cu gânduri serioase, ci doar să reproducă ”branduri” locale pe care, ulterior, să le comercializeze pe site-uri de specialitate. ” Ca toți chinezii, vin numai să fure ideile bune și apoi dispar”, a conchis ministrul Dezvoltării.

 

Autor