Mitropolia Olteniei se implică în problema țânțarilor: ” Dar soluția cu care se face dezinsecție este sfințită?”

În războiul pe care îl duce împotriva țânțarilor, Salubritate Craiova primește o mână nesperată de ajutor din partea Mitropoliei Oltenia. Mai mulți reprezentanți ai instituției clerice au mers astăzi la sediul regiei craiovene și au inspectat butoaiele cu soluția folosită la dezinsecție.

” Țânțarii sunt de la Necuratul. Degeaba stropiți dumneavoastră, dacă soluția nu este sfințită. Vedeți prea bine că numărul lor nu scade, ba mai mult, se inmulțește, ca și cum le-ar prii. Neapărat soluția trebuie dusă în biserici, unde se va săvârși o slujbă de sfințire”, le-au spus cei de la Mitropolia angajaților de la Salubritate.

Angajații de la Salubritate au mărturisit că nu luaseră în calcul această posibilitate dar cu siguranță că vor acționa întocmai. ” Într-adevăr, a fost un aspect la care nu ne-am gândit”, au declarat reprezentanții Salubrității. De altfel, la următoarea etapă de dezinsecție, echipajele vor fi mixte: un preot și un lucrător de la Salubritate, astfel încât operațiunea să aibă succes.

 

 

Autor