Mitropolitul Olteniei, urări pentu Noul An: ”Aveți grijă să nu intrați în 2019 cu datorii față de biserică!”

ÎPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, a adresat, ca la fiecare sfârșit de an, o urare drept-credincioșilor creștini care frecventează lăcașurile de cult de pe raza regiunii noastre. În mesajul de felicitare pentru 2019, Preasfinția Sa a atras atenția asura unui fenomen la care enoriașii trebuie să reflecteze.

”Mâine anul se-nnoiește, frați creștini! Să avem așadar de grijă ca în ultima zi a lui 2018, să nu rămânem cu contribuția neplătită față de Sfânta Biserică! Poate a mai rămas prin vreun buzunar o hârtie de 100 de lei, poate mai e ceva pe un card de care nu mai știați. Nu e bine să intrați în Noul An cu datorii față de biserică!”, a urat Mitropolitul Olteniei pentru credincioși.

Cu această ocazie, s-a prezentat și un bilanț care a arătat o ușoară creștere a încasărilor. ”Nu a fost un an rău, dar întotdeauna este loc de mai bine, ceea ce vă doresc și dumneavoastră! La mulți ani, frați creștini!”, a mai spus ÎPS Irineu.

Facem de asemenea precizarea că astăzi, bisericile vor fi deschise cu program normal, pentru ca oricine să poată plăti eventuale restanțe.

 

Autor