Moment inedit, în Bănie, de Ziua Națională! La parada de pe A.I. Cuza vor defila 100 de taxiuri. Matizul cu peste 670.000 km, atracția ceremoniei

Un moment cu totul special se va regăsi printre evenimentele organizate pentru celebrarea Zilei Naționale a României, la Craiova. Vorbim despre defilarea taxiurilor, acțiune unică la nivel național, care se vrea un exemplu de urmat pentru celelalte orașe, în viitor.  124 de taxiuri vor defila pe A.I. Cuza, urmând traseul A.I. Cuza – Calea București – Rocadă – Str.Caracal – Str. Frații Buzești. Atracția paradei va fi un Matiz cu peste 673.324 de km la bord.

„ Abia aștept momentul. Îmi și imaginez când mă voi trezi de dimineață. O să-mi fac cafeaua la automatul meu preferat din gară. O să ascult caseta mea preferată cu Petrică Mâțu Stoian. Parcă și văd cum voi porni ceasul până să înceapă defilarea, să scot și eu banii pe cafeluță (n.r. râde).  Sau cine știe, poate prind vreun client de acolo până în centru și aia e. Sincer vă spun, n-am mai simțit o așa emoție de pe vremea Craiovei ”Maxima”, ne-a declarat nea Alexandru, proprietarul bijuteriei,  entuziasmat de faptul că va participa la defilare.

Defilarea taxiurilor îi va costa pe organizatori între 2,29 și 2,49 lei/km, în funcție de firmele participante la ceremonie.

Autor