Mulți doljeni cred că libera circulație în ”zona metropolitană” înseamnă că vor începe lucrările pentru metrou spre Craiova

Bucurie mare pe mai mulți dintre locuitorii  Zonei Metropolitane Craiova care așteaptă ca autoritățile județene să demareze lucrările la tronsonul de metrou care să lege localitățile limitrofe de oraș.

” Gata, domn’e. A ajuns civilizația și la noi. Am auzit la radio vorbindu-se despre libera circulație în zona metropolitană, e clar, ne bagă metrou. Păi cine mai stă la ocazie de-acuma? Vă dați seama că gata cu așteptatul în frig, în ploaie, la ”ia-mă nene”!? Îmi fac abonament și circul numai cu metroul. Unde mai pui că metroul este foarte rapid!”, a spus un bărbat din Ișlanița, extrem de încântat.

În comunele aflate în Zona Metropolitană chiar se face pariu pe ruta unde va fi construit primul tronson: ” Eu zic că drumul spre Filiași e prima urgență în județ, apoi mai văd ei. Linia asta este foarte importantă, plus că se poate realiza foarte repede, că se merge mai mult în linie dreaptă”, mai spun oamenii.

——————————————

Susține Craiovaniuz

Suntem o publicație independentă! Dacă îți plac știrile create de echipa noastră și vrei să contribui la susținerea acestui proiect, poți să donezi folosind butonul de Paypal de mai jos. Îți mulțumim!

 

 

Autor