Municipalitatea craioveană explică acordarea sporului de periculozitate: ” E unul mic, aici, în Primărie, știe karate, ne bate pe toți!”

Acuzați că și-au acordat sporuri de periculozitate la salarii, angajații din Primăria Craiova se apără, motivând că respectiva sumă de bani era cel puțin necesară, dacă nu vitală. Oamenii spun că lucrează în condiții grele, iar pericolul pândește la orice pas.

” Lumea vorbește fără să știe, dar nu este ușor să lucrezi în această primărie. Avem un coleg, mai mic de statură, dar este foarte periculos. Știe karate, merge la sală și chiar nu vrem să avem probleme cu el, pentru că ne bate pe toți cu o mână. Așadar, acest spor de periculozitate nu este un moft, ci modul nostru de a ne apăra într-un fel sau altul”, explică, sub protecția anonimatului, un angajat din Primăria Craiova.

De altfel, niciunul dintre colegi nu îndrăznește să îl supere pe respectivul. ” Nu îl cunoașteți, poate că pare timid, dar vă spun că mai bine vă doriți să nu îl cunoașteți’.

Ultimul mesaj pe pagina de Facebok a celui care a băgat Primăria în sperieți este elocvent, în acest sens. Dintr-o sală de forță, el a scris câteva cuvinte pline de amenințări: ” Ne pregătim pentru colindat.”

Autor