Ne-a sfidat de două ori, în 24 de ore: Johannis a mâncat aseară mici, la intrarea în Craiova

După ce ieri, în prima parte a zilei,  a refuzat ca fostul primar al Craiovei, parlamentar de Dolj, Lia Olguța Vasilescu, să preia funcția de Ministru al transporturilor, președintele Klaus Johannis a ”răsucit” cuțitul în rana sângerândă a craiovenilor. Potrivit surselor noastre, demne de încredere, aseară, în jurul orei 20, Johannis se afla într-un local de la intrarea din Craiova, unde a consumat mici.

”Practic, s-a întors ca un criminal, la fața locului, să vadă dacă ne-a ucis. El era, l-am văzut bine, deși a fost o oprire neprotocolară, fără SPP. Avea o căciulă înfundată pe cap, ochelari groși de vedere, un fel de deghizare. Mi-am dat seama că este el când a comandat trei mici arătând din degete. Păi i-a și zis Iulică, ospătaru’ nostru: ”Spune bă, mutule, ce vrei?” Dovadă mai clară de atât nu mai e nevoie”, ne-a declarat sursa noastră de încredere, Ionel Capalb, paznic la un Peco în apropiere.

Președinția nu a confirmat această vizită inopinantă a președintelui, dar nici nu a infirmat, semn că ceea ce ne-a povestit sursa noastră este cu totul și cu totul real. Mai ales că astăzi de dimineață, Klaus Johannis încă mai avea în mână o chiflă și un mic.

Autor