Ne-am bucurat prea devreme! Femeia de serviciu de la Consiliul Județean a aruncat, din greșeală, contractul drumului expres la gunoi

Nici nu s-a semnat bine cotractul pentru primele două tronsoane ale drumul expres Craiova-Pitești, că a și apărut prima amânare. Astăzi, în euforia generată de parafarea actelor, s-a întâmplat un eveniment neprevăzut. La un moment dat, femeia de serviciu a Consiliului Județean a strâns de pe masa autorităților, aflate în pauza de fotografii, mai multe hârtii, printre care și contractul semnat, și le-a aruncat, din greșeală, la coșul de gunoi.

”Nu știm cum s-a întâmplat acest lucru, în momentul în care am vrut să punem contractul la dosar, am văzut că nu mai e. Ca ghinionul să fie și mai mare, femeia de serviciu a aruncat toate hârtiile la o pubelă care a fost deja încărcată la mașina de gunoi. Practic, acum hârtiile noastre sunt deja în drum spre Mofleni”, a declarat purtătorul de cuvânt al CJ Dolj.

Conducerea Salubrității a sunat degeaba șoferul de pe mașina în care se presupune că s-ar fi aflat hârtiile aruncate, pentru că acesta nu a avut semnal la telefonul mobil toată după-amiaza. Autoritățile încearcă acum să facă rost de o copie a contractului și au trimis o adresă la ministere, pentru a putea reface episodul de astăzi și a da, în sfârșit, undă verde pentru drumul expres.

foto: www.gazetadedolj.ro

Autor