Ne vin animalele în ajutor! Pentru a evita blocajele în trafic de Sărbători, mai multe cârtițe au săpat un drum expres subteran între Craiova și Slatina, pe sub Balș

Veste bună pentru toți șoferii care tranzitează Balșul în această perioadă: adio blocaje în trafic! În această dimineață, în timp ce săpau la drumul-expres care leagă Craiova de Pitești, muncitorii de pe șantier au descoperit o arteră subterană care, se pare, ar fi fi funcțională sută la sută.

” Voiam să trasăm terenul, pentru a stabili limita drumului. Dintr-o dată, compactorul cu care lucram a început să se afunde, ca și cum dedesubt era ceva gol. Ne-am pomenit cu toții în subteran, părea ca o galeria de mină, dar în momentul în care am aprins lanternele, am rămas muți de uimire. Sub noi se afla o stradă perfect funcțională. Am privit în lungul galeriei și am văzut mai multe cârtițe fugind”, a povestit șeful de șantier.

Acesta a urcat și a mai chemat colegi care să vadă minunea. Unul dintre ei a reușit să prindă două mamifere: ” Aveau cască pe cap, domnule, și-au luat treaba în serios, ce să mai!”, a spus uimit acesta.

Autor