Nerespectarea carantinei la Strehaia: mulți cai se plimbă pe stradă, în loc să stea în case

Carantina impusă de autorități pare a fi încălcată și la Strehaia, acolo unde mai mulți cai au fost văzuți pe stradă, deși aceștia trebuiau să rămână în case. Poliția din localitate a acordat mai multe amenzi, în acest sens.

”Am stat de vorbă cu proprietarii animalelor și le-am atras atenția asupra neregulilor constatate. Ieri, la ora 12, erau străzile pline de cai. Mulți proprietari au venit cu diferite scuze, că sunt și ele animale și că trebuie să le înțelegem, însă regulile sunt reguli iar noi nu putem face abatere de la ele”, au explicat oamenii legii care, într-un fnal, au început să dea amenzi.

Primarul din localitate face apel la localnici: ” Știu că este perioadă grea pentru toată lumea, dar haideți să mai avem puțină răbdare și să așteptam data la care măsurile restrictive vor fi ridicate”, a spus edilul localității.

——————————————

Susține Craiovaniuz

Suntem o publicație independentă! Dacă îți plac știrile create de echipa noastră și vrei să contribui la susținerea acestui proiect, poți să donezi folosind Paypal. Îți mulțumim!