Nicolae Giugea, reales președinte al PNL Craiova: ” În nemernicia mea, ca un câine turbat, am mușcat mâna care m-a hrănit”

Joi, 24 octombrie, la Craiova au avut loc alegeri pentru funcția de președinte al organizației municipale a Partidului Național Liberal. Ales în funcția de șef al liberalilor din Bănie, Nicolae Giugea a ținut un discurs vizibil emoționat.

” Eu, în nemernicia mea, ca un câine turbat, am mușcat mâna care m-a crescut și m-a hrănit. Eu am stat și am privit râzând cum și alții trădau partidul, și nu am intervenit”, a rostit cu patos noul președinte către cei care l-au votat.

Discursul fostului prefect de Dolj a fost întrerupt de glasuri din sală care strigau, pe mai multe voci: ” Vinde partidu’, țărane, vinde partidu’!”. În cele din urma, spiritele au fost calmate de reprezentanții de la județ. ” Opriți-vă. E președintele nostru, îi vom da să bea și să mănânce, și îl vom pune să se bată din nou cu Olguța. Așa va avea timp să se căiască pentru ceea ce a făcut”, a spus liderul liberalilor doljeni, Ștefan Stoica.

Într-un final, s-a trecut mai departe și au fost dezbătute și următoarele puncte de pe ordinea de zi. Cum alte evenimente nedorite nu au mai avut loc, ședința de alegeri s-a închis și liberalii craioveni au plecat spre case, făcând planuri de răzbunare pentru următoare campanie elctorală.

Sursa foto : gds.ro

Autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *