Noile parcometre din Craiova, gestionate și de Mitropolia Olteniei: după ora 12 noaptea, cu cinci lei se pot da dedicații la Radio Trinitas

Noile parcometre montate în Bănie par a avea dublă utilitate și, de asemenea, două instituții care le gestionează: Primăria Craiova și Mitropolia Oltenia. Dacă în timpul zile, de la respectivele aparate se vor putea obține bonuri de parcare, după ora 12 noaptea, craiovenii care plătesc cinci lei, pot da dedicații la Radio Trinitas.

” Practic, după 12 noaptea, aparatele intră în stand-by pentru cei care vor să mai plătească parcarea, pentru că oricum nimeni nu mai verifică pe nimeni, astfel că s-a umblat la soft și cine este dornic, poate să face aceste dedicații. Avem și un ”play-list” pe care l-am pus la dispoziția iubitorului genului”, a explicat unul dintre reprezentanții firmei care s-a ocupat de implementarea parcometrelor în Craiova.

Evident, gestiunea pe tipul de activitate va fi împărțit în două iar părțile implicate susțin că investiția va fi amortizată destul de repede, dat fiind faptul că numărul celor care doresc dedicații muzicale este aproape identic cu cel al celora care caută un loc de parcare.