Nou caz de malpraxis la Spitalul Județean din Craiova! Un medic a uitat șpaga în stomacul unui pacient

Încă o acuzație de malpraxis, la Spitalul Județean de Urgență nr. 1 din Craiova. Un medic a fost reclamat după ce ar fi uitat șpaga primită într-o zi, în urmă cu doi ani, în stomacul unui bărbat operat de apendicită. Pacientul a descoperit acest lucru în urma unui examen ecograf.

” Eu, ca orice om, în ziua de salariu, dau toți banii soției. De ceva vreme, am văzut-o suspicioasă: ”Mă, Vasile, tu mai ai bani ascunși pe undeva, și nu vrei să spui!” Degeaba m-am jurat eu că nu am, ea nu m-a crezut nici cu jurăminte pe Biblie. Ca să o conving, am mers să fac un ecograf, să îi arăt că nu mint. Când să vezi, minune! În stomac aveam bancnote de 100 euro. Atât i-a trebuit! Imediat m-a luat la întrebări: Vezi, fraiere, că ascunzi bani de mine!”, s-a plâns omul, fiind decis ca pentru aceste probleme create în cuplu, să îl tragă la răspundere pe medicul vinovat.

Cel incriminat și-a cerut scuze și chiar a comentat asupra incidentului: ” În sfârșit, dezleg și eu un mister. Chiar nu putea să înțeleg unde mama dracu dispăruseră banii ăia”. Pentru a repara greșeala, medicul s-a oferit să opereze gratuit pacientul.

Autor