Nu îi poartă pică! Ministrul Muncii angajează un craiovean ca să care în cârcă, pe post de lift, personalul din minister

Deși este criticat în mod constant pe Facebook de un craiovean, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat că este dispus ”să îngroape securea războiului” și să îl reprimească în Minister pe consestatar, pe numele său Cristian Vasilcoiu.

” Eu nu sunt o persoană ranchiunoasă, chiar dacă unii cred asta. Dacă e profesionist, nu văd de ce să nu îl reprimesc. Și am înțeles că este profesionist. Până la urmă, noi, cei de la PNL, asta căutăm, oameni buni puși în funcții cheie, pentru a avea rezultate”, și-a declarat Violeta Alexandru disponibilitatea de a-l reprimi în Minister pe constestatar.

Craioveanul ar urma să ia locul liftului, recent stricat, din minister, și va trebui să îi urce sau să îi coboare în cârcă personalul angajat aici. Ca să îi arate umanitate până la final, Violeta Alexandru i-a stipulat lui Cristian și o pauză de masă în program, după terminarea orelor de lucru, între 18 și 19.

Autor