Nu mai avem nimic în țară! Într-o comună din Dolj, autoritățile au adus bețivi din Nepal, după ce ai lor au plecat în Spania și Italia

Realitate cruntă în localitatea Afumați, unde autoritățile se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită. Pentru că la ei în comună nu mai există bețivi, cei care se ocupă de destinele așezării au accesat un proiect internațional, de ”populare” a cârciumilor cu persoane extracomunitare.

” După modelul brevetat în mai multe locuri din țară, ne-am orientat către Nepal. Oamenii au fost mulțumiți de condițiile oferite, au fost aduși cu contracte și acte în regulă. Practic, totul s-a întâmplat în momentul în care am văzut că în comună nu se mai află nici măcar 10 la sută dintre bețivii obișnuiți, mare parte din ei alegând drumul străinătății”, a declarat secretarul-șef al Primăriei.

Autoritățile speră ca acțiunea lor să aibă succes, pentru că astfel riscă să se facă de râsul lumii. ”Cine a mai pomenit așa ceva, să nu mai ai nici măcar bețivi în comună? Nu știm efective unde se îndreaptă societatea românească”, a completat, amărât, viceprimarul localității.

Autor