Nu mai sunt la modă iconițele! Taximetriștii craioveni agață la oglinda retrovizoare brăduleți cu chipul lui Vali Giurcă

Adio iconițe sau crucifixe la oglinda retrovizoare! Taximetriștii craioveni au început să agațe în loc de obiectele sfinte brăduleți mirositori cu chipul lui Vali Giurcă.

”Ne-a mirat decizia colegilor de a face acest lucru. Într-o zi am auzit un dialog pe stație, între doi taximetriști de-ai noștri: ” Colegu’, să vezi ce brăduleț frumos am găsit” Apoi, de la unul la altul, s-a extins moda, iar acum majoritatea dintre ei au acest tip de odorizant la retrovizor”, ne-a declarat una dintre dispecerele de la firma Romnicon.

Aceasta  a mai spus că, de când cu noile odorizante, colegii ei sunt mai atenți la volan, mai serviabili și mult mai maleabili cu clienții: ”Înțeleg că unii dintre ei se gândesc să facă iconițe cu chipul domnul Giurcă, sperând ei că acestea îi vor ajuta la fel de bine ca și cele clasice”.

Deși călătorește destul de mult cu taxiul, Vali Giurcă ne-a declarat că nu a văzut însă braduleții odorizant cu chipul său, dar s-a declarat mulțumit auzind că aceste obiecte i-au făcut mai responsabili pe taximetriștii craioveni.