Nu numai drum expres! Se construiește și o potecă rapidă, care să ducă mai repede la cârciumile din comunele învecinate șantierului

În zona unde se va construi drumul expres Craiova – Pitești se lucrează la foc continuu, în ciuda tuturor zvonurilor sau fotografiilor ”fake” postate în mediul on-line. Pe lângă drumul expres sau cel tehnologic, au demarat lucrările la o potecă rapidă, care va asigura deplasarea muncitorilor din șantier, la final de program, către cârciumile din comunele învecinate.

” S-a pietruit un fost drum comunal, care face legătura între Pielești, Robănești și trece spre Leu. Utilajele si muncitorii au fost deplasați acum spre acest mini-șantier, pentru a termina până luni poteca rapidă. Pentru că logistica nu ne permite, ea va fi accesibilă decât la picior, astfel că încercăm să găsim cea mai bună scurtătură, gen patru-cinci kilometri până la cea mai apropiată cârciumă. Observați, vă rog, că încercăm să susținem micii întreprinzători locali, prin aceasta potecă rapidă”, a spus unul dintre diriginții de șantier.

Inaugurarea potecii se va face fără mass-media, în cadru restrâns, săptămâna viitoare, luni seară, la încheierea programului de lucru.

 

Autor