O casă de pariuri din Craiova propune un concurs inedit: în ce clădire va intra următoarea mașina ? Cote bune pentru imobilele în care se află Primăria sau sediul PSD Dolj

Casa de pariuri ” Norocbet” din Craiova, casă care activează on-line, propune împătimiților de cote frumoase un concurs inedit. Analizând ultimele accidente”bizare” care s-au petrecut în oraș, în urma cărora mai multe autoturisme au ajuns fie în Urgență, fie în stațiile de benzină sau GPL, ”Norocbet” propune următorul pariu: ”În ce clădire va intra următoarea mașină?”

”Cotele pleacă de la valori foarte mari. Dacă, spre exemplu, pariezi că următorul șofer își va parca mașina în clădirea Primăriei, poți primi de până la 10 ori banii investiți. Cotă de 20 este că accidentul se va produce în zidul sediului PSD Dolj. Am mai lansat o provocare, și anume ”Credeți că la secția de Urgențe se va mai petrece încă un accident similar primului?”. Aici, cine riscă un „Da”, poate primi până la 100 de ori banii pariați”, ne-a explicat un reprezentant al ”Norocbet”

Cea mai mare cotă care se poate obține, cotă care dă frisoane pariorilor, este că o mașină ar putea intra în Palatulul care adăpostește sediul Mitropoliei Olteniei. Cu un leu pariat, se poate obține 1000 de lei.

Autor