O fată blondă, călare pe un dragon, se îndreaptă spre întrunirea CEx al PSD

Informații de ultimă oră dezvăluie faptul că o fată blondă, călare pe un dragon, se îndreaptă cu viteză mare spre București, acolo unde,  la ora 18.00 a României va avea loc întrunirea CEx al PSD. Informația a fost făcută public de Autoritatea Națională pentru Controlul Traficului Aerian, după ce un pilot al unei aeronave WizzAir ar fi întâlnit, în zbor, pe cei doi.

” La un moment dat, a apărut pe radar o șarjă aurie, ca și cum arunca cu flăcări. Se îndrepta vertiginos spre noi. A trecut la câteva sute de metri distanță. vă jur că era fătuca aia, Daenerys și dragonul ei cu care a distrus Regatul de Fier. Și-a îndreptat privirea spre noi și a scos de sub braț un fel de papirus pe care scria ”Mu_e PSD!”, a explicat îngrozit pilotul de avion.

Momentan, blonda   si dragonul ei au fost reperați deasupra comunei doljene Coșoveni, unde bestia, Drakarys, a suflat foc către niște cabluri de cupru pe care o familie de localnici le avea în curte. Nu au zăbovit mult, ci au plecat în grabă, spre București.

 

Autor