O vrăjitoare explică misterul podului din Parc: ” Ca să fie terminat, un penelist trebuie zidit în piciorul de la dreapta!”

Dacieza, o clarvăzătoare care locuiește în Craiova, pe strada Hanul Roșu, susține că a găsit soluția prin care Podul din Parcul Romanescu să fie terminat cât mai curând. Vrăjitoarea, care se ocupă cu împreunări, lecuiri de beție și impotență, susține că e nevoie de jertfă umană, pentru ca lucrările la pod să se închidă.

”Știți de Ana lu’ Manole, nu? Așa trebuie făcut și aici. Trebuie luat un penelist și zidit în piciorul de la dreapta al podului. În timpul zidirii, i se va pune în mod repetate întrebarea: ”Te lepezi de Ludovic Orban?”, a spus clarvăzătoarea.

Femeia a făcut și o propunere, rostind două nume: Ștefan Stoica sau Mihai Voicu. Unul dintre ei, la alegere. eventual se poate face un sondaj intern. Ar mai fi însă o condiție”, continuă Dacieza. ”Cel care va fi ales trebuie neapărat să se lepede și de averi. Altfel, podul nu se va construi în veci”. Dacieza a mai spus că sacrficiul nu va fi în zadar. ”Numele celui zidit va deveni numele podului. Astfel, jertfa sa nu va fi uitată niciodată”.

foto: craiovaforum

 

 

Autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *