Oficial NASA: Coada la Kaufland-ul din Craiovița s-a văzut de pe Lună, exact ca Marele Zid Chinezesc

Aglomerație mare la hyper-marketurile craiovene, acum în ultima zi dinainte de Crăciun. În această dimineață, la ora deschiderii, la Kaufland-ul din Craiovița, câteva zeci de mii de localnici se așezaseră la coadă, pentru ultimele cumpărături.

”Este ceva normal în această perioadă. Ne așteptăm că spre miezul zilei să avem chiar o depășire de record, după ultimele estimări făcute. Au fost persoane care au stat la coadă încă de la ora 5 de dimineață. Oricum, avem program prelungit, pentru a evita situații neplăcute pentru cumpărători. Am înțeles dintr-o informație publicată de NASA că la ora 9 coada s-ar fi văzut de pe Lună. ce pot să spun, este un motiv de mândrie pentru noi, cei de la Kaufland Craiovița”, a explicat managerul hyper-marketului.

Am solicitat punctul de vedere al celor de la NASA și, într-adevăr, se pare că la primele ore ale dimineții, stațiile de supraveghere montat pe Lună au detectat mișcare chiar în zona unde se află hyper-marketul. ”Nu știm ce este acolo, dar confirmăm faptul că s-a văzut ceva”, au spus cei de la NASA.

 

Autor