Olguța Vasilescu, mesaj de încurajare pentru ”cocoșii galici”: ” Viv la Frans, ale le bleo!”

Finala Campionatului Mondial de Fotbal se joacă duminică, de la ora 17, și le va opune pentru prima dată în istorie pe naționalele Franței și Argentinei.

Calificată pentru a doua oară consecutiv  în finala C. M. de Fotbal Qatar 2022,  Franța are un suporter de lux la Craiova. Imediat după ce ”cocoșii galici” au învins Marocul avansând  în ultimul act al competiției, primarul din Bănie, Lia Olguța Vasilescu, a postat pe o rețea de socializare  un mesaj de felicitare pentru trupa lui Didier Deschamps.

”Am știut încă de la prima partidă că veți ajunge în finală. Nu este ușor, dar aveți misiunea de a vă apăra titlul mondial. Chiar dacă adversarul se numește Argentina lui Leo Messi. Evident, ca europeană și cunoscătoare fină a culturii,civilizației si limbii franceze, vă urez bon șans!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Imediat după, edilul Craiovei a mai scris o postare de incurajare pentru Mbappé și compania: ”Viv la Frans, ale le bleo”, a completat Lia Olguța Vasilescu mesajul său pentru francezi.

Primarul din Bănie a mai declarat că va oferi jucătorilor francezi, dacă vor câștiga finala, abonamente pentru ”Intencity 2023”, pentru toată durata concertului.

Autor