Olguța Vasilescu pregătește prima măsură ca Ministru al Transporturilor: autostrada București-Pitești va avea de două ori mai mulți kilometri: 219,2

Obișnuită de la Ministerul Muncii, să dubleze, cel puțin, salariile și pensiile, Lia Olguța Vasilescu, propusă pentru șefia  Ministerului Transporturilor, propune deja o primă măsură . Autostrada București-Pitești va avea deja 219,2 kilometri, dublu față de cât știam.

” Este o primă măsură gândită. În câteva luni vom avea cel puțin 1566 de kilometri de autostradă, adică dublu față decât acum. Eu cred că la 1 ianuarie 2020 vom reuși chiar să triplăm numărul de kilometri, să ajungem, de ce nu, undeva la 5000 de kilometri de autostradă”, a fost prima declarație a Ministrului Muncii, propus pentru Transporturi.

Desigur, o atenție specială o vor avea drumurile din județul Dolj care, atenție, nu vor fi dublate ci triplate, din prima, printr-o ordonanță de Guvern. Singura precizare este că nu ne referim la lungime, ci la lățime. Astfel, drumuri precum Caraula-Cetate sau Desa-Ciuperceni vor avea câte trei benzi de deplasare pe sens, față de una, cât aveau până acum.

Autor