Olguța Vasilescu sare în ajutorul Clotildei Armand: ”Să îmbrace și ea statuile, cum am făcut și eu!”

De ieri, la Primăria sectorul 1 București s-a iscat un scandal pornit de la expoziție de artă: mai precis, o expoziție cu draci, de sex masculin sau feminin. Degeaba au încercat cunoscătorii să explice tuturor că e vorba doar de artă.

Un ajutor nesperat pentru edilul  Clotilde Armand, acuzată că ar fi băgat pe ”dracu în curu gol” în Primărie,  ar putea veni de la Olguța Vasilescu, și ea edil,  la Craiova.

”Acum câțiva ani, am îmbrăcat și eu două statui în costume de la teatru, după ce am simțit primele nemulțumiri. Erau costume de daci, mai ales că tema grupului statuar era una cunoscută poporul nostru, ”Dansul”. Bine, cei care mă contestă au spus că erau cearșafuri. Cred că dacă îmbracă dracii ăia în ceva costume, poate de atacatori, să spunem, că tot au față de orci, sigur rezolvă nemulțumirile celor care contestă statuile”, și-a exprimat punctul de vedere primarul Craiovei, vizavi de scandalul iscat la Primăria Sectorului 1.

Edilul din Bănie a mai declarat că nu uită de faptul că Armand este un primar ales de la USR, dar totuși, din spirit de colegialitate, s-a oferit să dea această soluție de compromis, dar salvatoare. ”E ușor să contești, de aceea trebuie să avem tot timpul la îndemână o cale de rezolvare”.

Autor