Pană de curent în Rovine. Potrivit primelor presupuneri, o navetă spațială s-ar fi legat ilegal la un stâlp de înaltă tensiune

Pana de curent în această seară, produsă în cartierul craiovean Rovine, pare să se fi produs din cauza unui eveniment de domeniul SF. Potrivit primelor presupuneri, o navetă spațială s-ar fi legat ilegal la un stâlp de înaltă tensiune, alimentând  circa 15 minute bateriile.

” Dintr-o dată, deasupra noastră, cerul s-a luminat de beculețe, am crezut că sunt instalațiile de la Târgul de Crăciun, poate le-au mutat la noi în cartier. Cum stam noi si priveam fascinați, dintr-o dată două cabluri mari s-au înfipt în generatorul de curent de pe stâlpul ăsta. S-a făcut beznă în jurul nostru, iar cablurile parca ardeau, așa. N-a durat mult, niciun sfert de oră, și hocus-pocus, au dispărut luminițele”, a explicat un  martor ocular.

Este posibil, ne-a mai spus sursa noastră, să avem de-a face cu extratereștri care s-au învățat să fure curent de pe stâlpii din Craiova, ținând cont de faptul că penele în alimentarea cu energie electrică sunt desul de frecvente. ” Ar trebui ca Poliția Loacală să iasă și să îi învețe minte pe derbedeii ăștia”, a conchis martorul.

 

Autor