Panică la Caracal! Un bărbat care locuiește la parterul unui bloc amenință că sare de la geam

Zeci de echipaje de salvare se află în fața unui bloc din Caracal, acolo unde un bărbat care locuiește la parterul unui bloc amenință de mai multe ore că sare de la geam. Nu se știe care sunt nemulțumire omului, însă salvatorii încearcă să îl convingă pe acesta să recurgă la gestul necugetat.

”S-a primit un apel de urgență la numărul de telefon 112, care anunța intenția bărbatului. Imediat ne-am deplasat la fața locului, unde ne-am mobilizat pentru a preîntâmpină orice deznodământ tragic. A fost chemat și un negociator din partea Poliției, care acum a intrat în contact cu persoana respectivă”, a explicat șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Deocamdată, identitatea bărbatului care a pus autoritățile pe jar nu a fost făcută publică. Potrivit unor vecini, nu este pentru prima data când el amenință că se aruncă în gol, de la parter. ” De trei ore încearcă polițiștii să îl convingă să nu sară, dar el continuă să amenințe. Noi sperăm totuși să nu facă acest lucru, ar fi păcat de viața lui”, au comentat oamenii.

Autor