Paris Hilton a ajuns la Cracovia și întreabă unde se ține ” Intencity Festival”

Edilul Craiovei, Olguța Vasilescu, a anunțat că Paris Hilton nu va mixa la ”Intencity Festival” care va începe vineri la Craiova. Am cercetat în amănunt evenimentele și am descoperit că, de fapt, artista americancă a fost victima unei erori: Paris Hilton a ajuns la Cracovia, în loc de Craiova,  și întreabă disperată unde trebuie să mixeze.

” Am fost mirați când am văzut-o la aeroport, într-un zbor privat. A zâmbit jovial, a întrebat de o anume Olguța, de un festival, noi am ridicat din umeri, neștiind despre ce este vorba. Văzând că nu obține niciun răspuns, a plecat în oraș, la un hotel din centru”, ne-au declarat surse de pe aeroportul din Cracovia.

Se pare că nici în centru Paris Hilton nu a avut succes. ”Ea a continuat să  întrebe în stânga și în dreapta de un festival, Intencity cică. . La noi în oraș se desfășoară în week-end-ul acesta un festival de cântări religioase, dacă vrea să mixeze, domnișoara Hilton e bine-venită.” I want to speak with miss Olguța Vasilescu. She promised me one million euros”, ne-a spus răstit, dar nu am știut la ce se referă. Noi nu cunoștem pe nimeni cu numele acesta la noi”, au spus cei de la hotelul  unde artista americancă ar fi încercat, în zadar, să se cazeze.

 

Autor

1 thought on “Paris Hilton a ajuns la Cracovia și întreabă unde se ține ” Intencity Festival”

Comments are closed.